Hogyan sikerült panel lakásban a fürdőszoba és a WC összenyitása?
Most vásároltunk egy felújításra szoruló 52 négyzetméteres panel lakást, és igyekszünk ötleteket gyűjteni a felújításhoz. Több helyen olvastunk a fürdőszoba és a WC összenyitásáról, de sehol nem találtunk ehhez kapcsolódóan képeket a két helyiség összenyitásának eredményéről.
Kíváncsiak lennénk olyanok tapasztalataira akik megcsinálták az összenyitást - vagy láttak már ilyet -, és annak is nagyon örülnénk, ha valaki esetleg egy ilyen képet is tudna mutatni!
Nektek is a konyha mellé nyílik a wc ugye? :D
Így azért érthető. Szerintem hívj ki szakembert.
Itt találsz néhány tippet. Nekem is úgy van és praktikusnak tartom.
Általában a panelokban a fürdőt-wct-konyhát-esetenként a spejzt un. vert rabic falak válasszák el. Ezek nem teherhordók, tehát bonthatóak. - elméletben -
Gyakorlatban a társasház jogilag 10ből 9szer beleszól és nem megy bele, hogy falat bonts, mivel panelnál minden fal közös tulajdont képez.
És engem nem zavar ha szarszagú a konyhád :D
Nos, köszönöm a válaszokat!
Az 1. és a 3. válaszadónak külön gratulálok a kérdésre koncentráló megtisztelő válaszért! - A többieknek köszönöm a véleményeket!
Az a helyzet, hogy sok hasznos és jó ötlettel találkoztunk a felújítással kapcsolatban, és kíváncsiak vagyunk arra, hogy a sok helyen említett fürdő és WC összenyitás hogyan sikerült - mondván, ha annyiszor megemlítik annak biztosan van valamilyen alapja, csakhogy "csak" említik... Nem értem, hogy mi olyan megbotránkoztató azon, hogy valaki kíváncsi az összenyitás eredményére is?
Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak az összenyitásnak - minket konkrétan a végeredmény érdekelne...
Nem szeretnénk mindenképpen összenyitni a két helyiséget, de ha látunk valamilyen jó megoldást, akkor megfontoljuk ennek a lehetőségét is...
Továbbra is kíváncsiak vagyunk olyanok tapasztalataira akik megcsinálták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!