Mit kóstál egy 100nm-es ház újravezetékelése?
700 m vezeték (50 Ft/fm) 35E Ft, szerelvények (1000/db) mondjuk 25E Ft, apróságok 5E Ft, munkadíj 2 fő 2 nap kiszállással 80E Ft.
Számla pluszban, ha kell.
Mondta egy ismerős villanyszerelő, mikor érdeklődtem.
Gondolom attól is függ, hogy mindent ugyanoda akarsz-e tenni mint ahol volt, mert ha csak át kell fűzni akkor az csak a fele mint amit írtak, de ha sok igény van olyan helyekre ahova nem megy cső, vagy vastagabb kell és vésni kell emiatt akkor az már drágítja, ha nem elég a kismegszakító és nagyobbat akarsz, akkor új mérőhely is kellhet az is drágíthatja, szóval az igények és a körülmények sokat számítanak.
Én azt mondanám 250.000 - 900.000 -ig.
A kérdező nem írt semmi extráról. Lehet, hogy gondolt, de nem írt. Régi szerelvény leszed, régi madzag kihúz, új madzag behúz, új szerelvény felrak, kész. Némi vésés a behorpadt csőnél mondjuk kanyarokban, az benne van.
500-ért már lehet kapcsolót venni, az 1000 Ft-os már nem olyan rossz. Most is ilyenek vannak felszerelve, és meg vagyok velük elégedve.
Ez olyan, mint hogy lehet új autót venni 100M Ft-ért is, de ha én netán új autót akarok venni (nem akarok), akkor az 5M Ft körüli kategóriát nézem.
Itt csak sima alapdolgokról volt szó.
"Régi szerelvény leszed, régi madzag kihúz, új madzag behúz, új szerelvény felrak, kész. "
Na ez a gány-kókány szabvány szerinti "munka"!
FI relé kötelező, lakáselosztóról rajz kötelező, régi kábel helyére nem tudod behúzni az újat, több áramkör ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!