Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan bontsam ki a beépített...

Hogyan bontsam ki a beépített szekrényt?

Figyelt kérdés
Most vettem egy pici panel lakást. A kicsi szoba rövidebb oldalán van egy beépített szekrény, szép ajtóval, azt szeretném ha maradna, viszont mellette van kb. 40 cm kihasználatlan fal rész. Ezt meg lehet bontani, hogy szintén beépített legyen? Nagyobb hely lenne pakolni.
2015. aug. 5. 21:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam: 60 cm
2015. aug. 5. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne róla egy fénykép. Én például nem egészen értem, hogy mit szeretnél. A szekrény nem ér végig a falig, és ott van 60 cm-es rész, amit be szeretnél építeni? Vagy van a falban egy beugrás, amit ki szeretnél bontani?
2015. aug. 5. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan
2015. aug. 5. 23:04
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Kb. mint itt az utolsó képen.

2015. aug. 5. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg az alattad/fölötted lakókat, hogy náluk is van-e ilyen, mert ha igen, akkor jó eséllyel a háznak valamilyen vezetékrendszere/szellőző, stb. lehet a fal mögött.
2015. aug. 6. 00:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 6. 00:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy strang van ott.
2015. aug. 6. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!