Lakótelepi beépített szekrényt hogy lehetne kiszedni?
Figyelt kérdés
Kis lakás, eredetileg a konyhában volt, aztán áttették az előszobába. Most lesz lomtalanítás, szeretném kidobni. Ezeket általában hogy rögzítik? Egyedül ki tudom bontani valahogy? Elég masszívnak tűnik.2014. júl. 6. 10:29
1/7 anonim válasza:
megnézed hol van befogatva a falhoz és ki csavarozod majd szét darabolod, de szedheted rögtön darabolva is
2/7 A kérdező kommentje:
Fűrészelésre gondolsz, vagy a ragasztásokat szedjem szét valahogy? Kezdő vagyok...
2014. júl. 6. 16:12
3/7 TappancsMancs válasza:
Valószínűleg csavarozva van, nézd meg hány helyen találod meg. Olyan helyeken keresd ahol láthatóan a falba mehet. Nézd meg azt is hány és mekkora darabokból van a szekrény. Ha nem túl órásiak csak mondjuk kétajtós darabok, ami valószínű, akkor fűrészelned sem kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz, majd beszámolok az eredményről úgy egy hét múlva.
2014. júl. 6. 17:51
5/7 anonim válasza:
mivel nincs rá szükséged ott fűrészeled ahol éred :) menet közben meg meglátod hol van a falhoz rögzítve
6/7 anonim válasza:
Ezt nézd végig, valószínűleg a tiéd is ilyesmi. Innen értelemszerűen látod majd, hogyan lehet szétszedni. Ne barmold szét fűrésszel, mert átrakhatod máshová, nagyon jó alapanyag!
A konyhából, előszobából én is kihajítottam, de lehet, hogy a szobában fogom összerakni, természetesen némileg átalakítva, úgy, hogy nekem jó legyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsokat, és a videót (most munkahelyen nem nézném meg). Fűrészem nincs, más is alig. Mivel két ajtó közé passzírozták be, egy-két sarokban ki kellett vágniuk, úgyhogy nem nagyon lehet újra felhasználni, hacsak nem ragasztom oda a hiányzó darabokat.
2014. júl. 7. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!