Vegyes fal felújításánál milyen vastag vakolatot rakhatok?
Van egy melléképületem, annak is csak az egyik fala vegyes - a többi tégla - ezzel van gondom. Belül potyog is róla kb 20% felületen a vakolat, de ami még rosszabb a számomra, valamiért hogy hogy nem a 2/3 -át egy téglalapban vastagon bevakolták/tapasztották, a többi bentebb van.
5 cm különbségről van szó.
Tehetek ilyen vastag vakolatot a maradék 1/3 -adra?
Rabic hálóval gondoltam.
Kérdeztem egy kőművest, szerinte tegyek hungarocellt rá, hozzam azzal egyenesbe. Főleg a felső részről van szó és egy függőleges csík ráadásul azon a részen főleg tégla van a falban, ez könnyű lenne, de jó is?
Minden ötletet meghallgatok. Jó lenne ha magam meg tudnám csinálni.
Sosem engedem a hungarocellt (nem szakszerű) és előbb-utóbb kireped. Háló és ahogy előbb is írták, cserépdarabok.
Ha ennyire potyog, megfontolandó, hogy az egészet leverd. És ki tudja, mit rejteget a túl vastag vakolat.
Abba bele se akarok gondolni mit rejteget a vastag vakolat. Rájöttem, hogy azt a részt vastagították meg ahol nem rendes tégla van a falban, ezzel megvastagították.
Amúgy én minden ablak, ajtó keretét hungarocellel csináltam meg kívül belül, nekem ezzel nincs gondom, de nyilván ha lehet kerülöm. Belül falfelületre meg végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!