Nálatok a konyhaszekrények ajtajai egyforma méretűek a fentiek a lentiekkel?
Sajna alig van fenti szekrényem, de hát a nagy ablakoknak is van hasznuk :) Amik vannak, azok illeszkednek az alsókhoz, kivéve, ahol az ablak jön, mert akkor 30-as kis lezárók vannak, alattuk pedig nagy alsó, de ez nem tud zavaró lenni.
De ha lennének komplett felső sorok, s nem csak 1 db + lezárók, akkor 60-80 centis lenne szinte mind, mert nekem az a praktikus. Lent viszont szeretem az ilyen kis 30 centis nyitottakat. Felülre is lehet olyan, de tényleg jobban szeretem, ha az edényeimnek van fent hely, így hacsak nem maradna ki egy kicsi hely, csupa nagy lenne fent. Lehet, hogy nem lenne az igazi esztétikailag, de a praktikusság nekem fontosabb, azt hiszem. De elég jó kérdéseid vannak, ilyenek eddig bennem fel sem merültek. Igazából szeretem, ha illeszkednek a dolgok... Bizonyára igyekezném elkerülni, hogy összevissza legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!