Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kinél volt a dugulás?

Kinél volt a dugulás?

Figyelt kérdés

Múlt hét keddjén kihívtam a szerelőt mert végre kaptunk a mosogatónkhoz rendes lefolyógarnitúrát (eddig egy felxibilis cső oldotta meg a lefolyást). Szerelés után a szerelő kipróbálta ment is lefelé a víz ahogyan szokott. Pénteken még semmi baj nem látszott, de szombat reggel a mosogatóban nem ment le a víz. Kedden kihívtam megint a szerelőt, mert azt hittem valahogy nem sikerült neki betenni az új lefolyót. Megállapította, hogy dugulás van. Másnap jött is a géppel és kitisztította a csatornát egészen az Y elágazásig.

Sorházban lakunk a szomszéd és mi egy Y alakú idommal csatlakozunk a ház szennyvízcsövére. A gépes tisztítás előtt a szomszéd eltűnt, így nem lehetett nála megnézni, hogy van -e dugulása. Nekünk ez az ominózus mosogató az első kiállásunk, lehetséges -e, hogy a dugulás a közös csőben illetve a szomszédnál volt és így jött fel nekünk a szennyvíz?

2015. máj. 30. 23:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem írtam meg az egyéb részleteket...
2015. máj. 30. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Megnézem a kristályglóbuszomon.
2015. máj. 31. 10:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérek! Elsősorban szakemberek válaszára volnék kíváncsi!
2015. máj. 31. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!