Kb.3 cm vastag faajtó hangszigetelését hogyan lehetne megoldani olcsón?
Figyelt kérdés
Sajnos a szobámból minden hang ki-és behallatszódik. Szeretném, hogy legyen magánéletem, ezért minél előbb szeretném megoldani lehetőleg házilag, egy költséghatékony módon, hogy kevesebb hang szűrődjön át az ajtón. A falakkal szerintem nincsen probléma, plusz azokkal nem is tudnék mit kezdeni pénz hiányában.2015. máj. 28. 06:57
1/4 anonim válasza:
Szegezz az ajtóra vásznat, műbőrt és tömködd ki vattával. .
2/4 Crudius válasza:
Minél nehezebb egy anyag, annál jobb hangszigetelő.
A zenei próbatermek olcsó megoldása a tojástartó kartonok a falon.
3/4 anonim válasza:
Elsődlegesen az ajtóréseket kell szigetelni körben a tok-lap találkozásnál (pl. gumicsík).
Aztán valóban valami nehéz függönyt érdemes elé akasztani. Vagy belülről ragasztasz rá hungarocellt és valami esztétikus módon leburkolod. A tojástálca csak a visszhangot fogja meg, igazából nem szigetel (tv stúdiókat terveztem, tudom)
4/4 Crudius válasza:
"A tojástálca csak a visszhangot fogja meg, igazából nem szigetel (tv stúdiókat terveztem, tudom)"
Köszi, ma is tanultunk valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!