Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Régi tipusú ablakaink vannak,...

Régi tipusú ablakaink vannak, úgy látjuk, hogy a redőnynél nagyon jön be a hideg, mit tehetünk ez ellen?

Figyelt kérdés
A redőnyre tettünk tapétát,semmit sem segít.Az ablakcsere nem lehetséges,anyukám nem engedi.

2015. máj. 24. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Első körben egy nagyon vastag függönyt raknék fel, minél jobban takarva az ablaknyílást... Valamit az is ér, persze nyilván nem az igazi, az az ablakcsere lenne, ugye :(

Nem lehet tömíteni vagy valami? Remélem, jön valaki hozzáértőbb, nekem csak ablakcserében van tapasztalatom.

2015. máj. 25. 02:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Le kell venni a redőnytok ajtaját és legalább körben valami gumicsíkkal szigetelni. Ha megengedik a méretek, a belső oldalán hungarocell is ráragasztható.
2015. máj. 25. 12:31
 3/3 angyal krisztián76 válasza:

A kérdésedre a válasz, utólagos szigetelés a redőny tokba, és mivel geréb tokos ablakod lehet, így a tokot is ki kéne szigetelni. pl purhab, nálam is így csinálták. Régi ablakaim voltak, és találtam valakit aki profin megcsinálta. Nem volt olcsó, de mivel az anyag költség jelentős volt , azt tudom mondani hogy abszolút megérte.

ha gondolod vedd fel velük a kapcsolatot, hát ha neked is tudnak segíteni. www.okka-redony.hu

van Facebook oldaluk is , meg twitter is, így biztos megtalálod Őket. Náluk nincs kiszállási díj, meg még garanciát is adtak.

2015. nov. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!