Régi tipusú ablakaink vannak, úgy látjuk, hogy a redőnynél nagyon jön be a hideg, mit tehetünk ez ellen?
Első körben egy nagyon vastag függönyt raknék fel, minél jobban takarva az ablaknyílást... Valamit az is ér, persze nyilván nem az igazi, az az ablakcsere lenne, ugye :(
Nem lehet tömíteni vagy valami? Remélem, jön valaki hozzáértőbb, nekem csak ablakcserében van tapasztalatom.
A kérdésedre a válasz, utólagos szigetelés a redőny tokba, és mivel geréb tokos ablakod lehet, így a tokot is ki kéne szigetelni. pl purhab, nálam is így csinálták. Régi ablakaim voltak, és találtam valakit aki profin megcsinálta. Nem volt olcsó, de mivel az anyag költség jelentős volt , azt tudom mondani hogy abszolút megérte.
ha gondolod vedd fel velük a kapcsolatot, hát ha neked is tudnak segíteni. www.okka-redony.hu
van Facebook oldaluk is , meg twitter is, így biztos megtalálod Őket. Náluk nincs kiszállási díj, meg még garanciát is adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!