Szigetelésből megmaradt hungarocell darabokkal, vakolatos vödrökkel mit lehet csinálni?
Veszélyes hulladékként kukába nem tehetem apránként sem, a hulladékudvarban nem veszik át, csak akkor, ha előbb tenyérnyi méretűre aprítom. Mondjuk, aki ezt kitalálta, nem darabolt még hungarocellt, hiszen ezerfelé szállnának a darabkák, a szomszéd meg leszedné a fejemet. A vödröket sem veszik át sehol sem.
Tudom, hogy lomtalanítás után egy nappal elviszik a veszélyes hulladékokat is, de nálunk legjobb esetben is csak szeptemberben lesz és addig is szeretném használni a kertemet.
Ötletek?
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen, én nem találtam meg.
Sajnos már egyik pesti cég sem foglalkozik ilyen típusú hulladék átvételével. Szóval, vagy elviszem Csömörre kocsival (egy fuvarral lehetetlen), vagy ülök rajta a világ végezetéig :(
Ha a hungarocellt tényleg nem tudod sehova vinni akkor ásd el. Nem környezetszennyező, sőt valahol ezt használják töltésnek föld helyett a mélyépítésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!