Küldenétek linket szinekről? Festetni szeretnénk, és ötleteket várok a két szoba szinéről. A konyhába kéket szeretnék, arra is kérek árnyalatot. Nem vagyok különösen kreativ, ezért szeretnék segitséget kérni.
Bocsi, de nem értem.
Szobákról, konyhákról szeretnél linket, vagy színmintákat?
Mert azokat felesleges, hisz a monitortól is függ, milyennek látod. Elsétálsz OBI-ba pl, és megnézed a színmintákat.
Ha csak ötlet kell, akkor próbálj guglizni. :)
Csak azt is gondold át, hogy a bútorokhoz, padlóhoz, csempéhez illó színeket, árnyalatokat válassz.
Esetleg ez is segíthet.
A helyedben a kékkel csínján bánnék, nagyon hideg tud lenni. A szobákba a napsárga, barackvirág stb árnyalatok nagyon kellemesek tudnak lenni, nekem a fürdőben, wc-ben a bézs-barna kombinációja jön be.
Szerintem A Dulux színei nagyon szépek felkenve: hajnali áhítat, gyömbér cseppek, de a bengáli ösvény is nagyon jó. Ezen színek mindegyike jó szinte bármilyen berendezéshez, egy konzervatív lakásban és egy modernben egyaránt felkenhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!