Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Küldenétek linket szinekről?...

Küldenétek linket szinekről? Festetni szeretnénk, és ötleteket várok a két szoba szinéről. A konyhába kéket szeretnék, arra is kérek árnyalatot. Nem vagyok különösen kreativ, ezért szeretnék segitséget kérni.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 05:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nem értem.

Szobákról, konyhákról szeretnél linket, vagy színmintákat?

Mert azokat felesleges, hisz a monitortól is függ, milyennek látod. Elsétálsz OBI-ba pl, és megnézed a színmintákat.

Ha csak ötlet kell, akkor próbálj guglizni. :)

Csak azt is gondold át, hogy a bútorokhoz, padlóhoz, csempéhez illó színeket, árnyalatokat válassz.

[link]

Esetleg ez is segíthet.

2015. ápr. 8. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

A helyedben a kékkel csínján bánnék, nagyon hideg tud lenni. A szobákba a napsárga, barackvirág stb árnyalatok nagyon kellemesek tudnak lenni, nekem a fürdőben, wc-ben a bézs-barna kombinációja jön be.

Szerintem A Dulux színei nagyon szépek felkenve: hajnali áhítat, gyömbér cseppek, de a bengáli ösvény is nagyon jó. Ezen színek mindegyike jó szinte bármilyen berendezéshez, egy konzervatív lakásban és egy modernben egyaránt felkenhetőek.

2015. ápr. 8. 12:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Valóban effektive szinekre vagyok kiváncsi. Konyhába valami kékeset szeretnék, a két szobába egyforma szineket szeretnék. Valami divatosat.
2015. ápr. 12. 09:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma voltunk kiválasztani trinátból a sirokkó, a tojáslikőr, és a flamingó tetszett.
2015. ápr. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!