Rendelt már valaki a butor-mirjan24.hu weboldaról bútort? Mik a tapasztalatok?
Miért ilyen gyanakvó mindenki? Bútorokkal foglalkoznak, gondolom megfelelően szállítják le a megrendelőnek, hiszen az a cél, hogy elégedett ügyfelei esetlegesen hozzájuk menjen vissza vásárolni.
Biztosra veszem, ha nem egy utolsó, legbénább webshopja van, akkor nem kispályás.
Ezektől soha semmilyen körülmények között semmit sem szabad rendelni.
Egy tolóajtót rendeltünk tőlük majd két hónapja. A rendeléstől számított bő két héten belül kihoztak valamit ami sem színében sem méretében nem stimmelt. Az az érdekes hogy a szállítólevél szerint rendben voltak a dolgok de magán a csomagoláson már nem stimmelt semmi sem.Sajnos a munkások átvették és ki is fizették és utána bontották csak ki. Nem tudtam akkor ép ott lenni az átvételkor.
Na azóta levelezek velük,össze-vissza hazudoznak,fogalmuk sincs semmiről.Egyszer azt ígérték múlt hétre megkapom, most már azt se tudják hogy elkezdték-e már legyártani.A teljesen más termékért sem sikerült eljönniük azóta.Most visszakértem a pénzemet és visszamondtam a rendelést, de tuti hogy fogyasztóvédelem lesz ebből, vagy bíróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!