Panel lakásba milyen kádat vettetek? Hagyományosat vagy formásabbat? Csúszásgátlós aljút? Amúgy az tényleg nem csúszik? Kép lent
Arra lennék, kiváncsi, hogy kényelmesebb-e egy formásabb kádban ücsörögni, mivel régi kádunk van, így ezt nem tudom. Lehet tök fölösleges és jó egy sima kád semmi extrával. A csúszásgátlós aljat meg nem tudom, végigsimítottam az üzletben, biztos kevésbé csúszós, de mennyit számít az a sok göcsört benne nem tudom. Ezért kértem tapasztalatokat.
Persze szebb egy formás ergonómikusabb kád, meg ez a csúszásgátló sem rossz, ha tényleg működik.
Szóval nem hülye vagyok, csak tapasztalatokat várok.
formásabb kád van sima egyenes is, ugyan akkora mint a régi hagyományos, tehát nem sarokkádra gondoltam.
de köszi :)
NÁlunk "formásabb" kád volt a lásban, ahol felnőttem, szerintem sokkal jobb, mint a sima (később albérletben volt sima is, szerintem mérföldekkel kényelmetlenebb).
Ill. egyik rokonomék pl. átépítették a panelt úgy, hogy a fürdőszoba annyival nagyobb lett, hogy belefért egy kisebb sarokkád, nagyon praktikus és esztétikus megoldás. A folyosóból vették el a helyet.
Ez mondjuk alig nagyobb, mint a panelban egy egybenyitott wc-fürdő:
Én azt a fajta kádat szeretem, ami szépen kerekített, nem mereven lehet csak ülni benne, hanem kényelmes a hátnak. Előny, ha van kialakított "karfa" benne. Amit viszont nem szeretek, azok a hidromasszázs kádak a 26 fém fejjel bennük, amik nyomnak mint az állat, ha nem kapcsolja be őket az ember, hanem simán fürdeni szeretne...
Ha megengedheted, akkor csak is Ravak.
Vannak kifejezettem pici fürdőszobákba valók.
Rosa95, Avocado, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!