Mivel lehet egy betört beltéri ajtót beborítani?
Figyelt kérdés
Egy beltéri pozdorja, vagy nem tudom, de hagyományos, régi ajtóm van, ami beszakadt egy darabon. Ajtót nem szeretnék cserélni az ára miatt, de egy ráragasztható borítást el tudok képzeni, ha létezik ilyen?2015. jan. 22. 06:35
1/3 anonim válasza:
Nem farostlemez?
Mert annál illesztő fűrésszel ki szoktuk vágni a törött részeket, és fenyőléc merevítéssel kipótoljuk a hiányzó részt. Glettelés és festés után olyan lesz mint az új.
Az öntapadós tapéta alatt meglátszik a sérülés, az egész ajtót át lemezelni pedig macerás.
Szerintem.
2/3 anonim válasza:
Asszem az OBIban láttam dekorlemezt ajtóra. Pálma texszel nem nagy ügy karajul ráragasztani.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most lesz festés és mázolás nálam, megbeszélem a festővel, hogy melyiket akarja és tudja kivitelezni! Ezek szerint, nem kell ajtót cserélni!:))
2015. jan. 23. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!