Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen beltéri festéket...

Milyen beltéri festéket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Én akármennyit használtam, volt majdnem tökéletes is, de állítólag van olyan is, aminek nincs szaga, vagyis gyorsan eltünik.

Nos, amikkel én festettem azok garantált 2-3 napig intenzív szagot enged ki.

2014. nov. 22. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Álltalában mindennek van illata! Egy frissen festett szobának is van! Nos kérdésedre! Megfizethető pl, a Diszperzit, Héra.AZ utóbbit használom magamnak keverem a szint! De pl Platinium-drágább kategória!
2014. nov. 22. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Mindegyiknek van illata, de van olyan ami gyorsan szárad, ezáltal gyorsan tünik el a szag, legalábbis halottam, csak azt nem tudom melyik ilyen.

Olyat is ismerek amivel 1-2 hétig is festékszagos a szoba.

2014. nov. 22. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a Polifarbe Platinumot ajánlom! Gyorsan szárad jól takar. Ha erősebb színnel festesz akkor elég egy réteg is. Ha világosabbal akkor lehet kell 2 de ez nagyban függ a falfelület minőségétől.
2014. nov. 23. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
T kérdező! Nem tudom Te mire gondolsz-szakmám azt hiszem és +győződésem, hogy a lényeget le írtam!
2014. nov. 23. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!