Mit gondoltok szép lenne?
Figyelt kérdés
Régi típusú ajtóink vannak amiknek a kereteit lefestette az előző tulajdonos rózsaszínre az egész házban.Nem tudom miért őszintén nem is érdekel, csak arra lennék kíváncsi, hogy géppel ha lecsiszolnám teljesen,lefinomítanám utána aztán ha le lakkoznám az úgy, hogy nézne ki ? Nagyon csúnya lenne szerintetek ? Vagy fektessek bele új komplett ajtókba ?2015. jan. 21. 12:23
1/3 anonim válasza:
Lakkozást nem tudom, de lecsiszolod és le tudod festeni újra. Van vele munka de legalább nem kell új ajtó.
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szép lenne.
Mivel ezek nem ilyen célra vannak gyártva, az összetételek, javítások nyomai rosszul néznének ki.
Szerintem javítsd ki a hibáit, aztán fesd át barnára vagy egyéb neked tetsző színre.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem hát igazság szerint csak azért gondoltam, hogy le lakkozom, hogy valamilyen szinten "modernebbnek tűnik" úgy.Köszönöm a válaszaitokat :)
2015. jan. 22. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!