A konyhában járólap va, mi csináltuk házilag...A fugák már csúnyák, és 1-2 lap is eltörött már...
Nem tudom, érdemes e felújítani?Mert ha nem én valami szép linőleumot tennék rá inkább, az melegebb is, és kevesebb a macera vele...mint megint járólapozni...
Anyámék olyat tetettek le, ami pont úgy néz ki, mintha laminált padló lenne.
Lehet kapni szépet jó pénzért.
2015. jan. 13. 12:58
2/12 anonim válasza:
Nekem a hagyományosak nagyon nem tetszenek. De vannak már tényleg olyanok, amik úgy néznek ki, mintha fa vagy kő lenne. Bár gondolom, azok drágábbak is.
2015. jan. 13. 13:02
3/12 anonim válasza:
mi a diegoban vettünk faerezet mintájút, elsőre senki nem látja rajta hogy nem laminált padló
2015. jan. 13. 13:24
4/12 anonim válasza:
Azért nézd meg, hogy pvc burkolatot veszel -e (szerintem arra gondolsz) vagy linóleumot, mert az más anyag és már árfekvés.
2015. jan. 13. 13:41
5/12 anonim válasza:
Nekem is linóleum van, puha és meleg, nem olyan hideg, mint a kő, ezért szeretem jobban. Bézs színű és olyan a mintázata, mint a járólapnak. Volt aki azt mondta, hogy milyen szép ez a kő. :-))) Előszobában és a konyhában is ez van, elég hideg a lakásunk, legalább a talpam ne fázzon.
2015. jan. 13. 14:17
6/12 anonim válasza:
Szerintem te inkább a PVC-re gondolsz, amit sokan linóleumnak emlegetnek.
Linóleum (mármint az igazi linóleum) telejsen természetes anyagokból van, és az ára is jóval magasabb.
Nagyon szép linóleumokat lehet találni. Mondjuk PVC-ből is lehet szépeket.
2015. jan. 13. 14:48
7/12 Titusztitusz válasza:
Mi jelentősége van annak hogy most valami "ódivatu", avagy sem? Ha NEKED TETSZIK AZ ÖTLET hogy linóleumot tegyél le akárhová a lakásban, akkor tedd le nyugodtan...Akinek majd nem tetszik, akkor az majd nem nézi...De te a saját ízlésvilágodat kövesd mindig, ne pedig a "divatot"...
2015. jan. 13. 15:12
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, csak kíváncsi voltam, használnak e még linóleumot...Nem vagyok már fiatal,és én szerettem anno, de úgy látom, már csak ritkán használják manapság,mióta divatba jött a kő...
Én még padlószőnyeghez szokta, de azt is felváltotta a laminált padló...
2015. jan. 13. 17:26
9/12 anonim válasza:
Akkor ismét, linóleumot és pvc burkolatot is használnak. Lakásokban pvc-t általában. Azt keress, ne linóleumot, mert meglepődhetsz.
2015. jan. 13. 18:28
10/12 anonim válasza:
Rengeteg előnye van!
Sokkal olcsóbb mint a kőburkolat, ráadásul annyira élethűek már, hogy meg sem lehet különböztetni szinte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!