Divatos még a linóleum?
Figyelt kérdés
Vettem egy kis házat, aminek régi kőpadlója van, elég csúnya, idejemúlt. Arra gondoltam, hogy olyan szép linóleumok vannak, leborítanám azzal. Vagy már ódivatú?2014. nov. 23. 14:20
2/11 anonim válasza:
KB 30 éve volt divat. Ma már csak szükség megoldás jarolap helyett.
3/11 anonim válasza:
Az a pvc amit kérdezel. Igen, az ódivatú. Viszont a linóleum egyre gyakoribb. Illetve most kezd divatba jönni a vinyl padló, nagyobb barkácsáruházakban előfordul.
4/11 anonim válasza:
Nem az, hogy ódivatú, mert az kit érdekelne... de csúnya, igénytelen.
5/11 anonim válasza:
Persze! Nagyapámnál még divatos de ő elmúlt 80! Ezt az újfajtát ne vegyél mert annyira puha hogy egy picit arrébb húzod az éjjeliszekrényt és rögtön kiszakad. A régi linón az egész szekrénysort eltolhatod a szoba egyik sarkából a másikba és meg sem karcolódott. Csak az ha nem volt leragasztva az meg hullámosodott. Hidd el hogy szinte ugyanebben az árban egész jó laminált parketták vannak, és bárki hipp-hopp lerakja a családból neked. Ha pedig konyhába kell akkor csak a burkolási díj ami plusz. Nézz szét több helyen óriási árkülömbségek vannak!
6/11 anonim válasza:
Jahaj, jegyezzük már meg. A pvc nem= a linóleummal (ami nem műanyag, hanem természetes anyagokból készült), a laminált padló meg nem parketta.
7/11 anonim válasza:
Az echte linóleum aszfaltos(kátrány)papír volt festékkel bevonva.
8/11 A kérdező kommentje:
2014. nov. 23. 19:34
10/11 anonim válasza:
ez a vinyl padló, amit írtam korábban: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!