Szigheti kérdése:
Milyen lépéseket kell megtennünk egy klasszikus házfelújitásnál? (épitész, tervrajz, engedélyek, statikus, stb kellenek? ) Mi a sorrend? Kivel/mivel kezdjünk?
Figyelt kérdés
Most veszünk egy 30 éves, jó állapotú de felújitandó házat ugyanis minden az eredeti állapotban van az akkori igényeknek kialakitva. Nyilászárókat cserélnénk, szigetelés, tetőtér beépités konyha-nappali egybenyitása van tervben. Egyelőre ott tartunk, hogy megvan a szerződés, de mivel sosem voltunk ilyen helyzetben fogalmunk sincs hogyan tovább. Nem szeretnénk fölöslegesen költekezni, legszivesebben magunk csinálnánk mindent de félek, hogy ráfizetünk ha csak úgy ész nélkül belevágunk.2015. jan. 7. 12:14
11/17 anonim válasza:
12:43
jó nagyon a hozzászólásod XD
12/17 anonim válasza:
11-es te teljesen retaldált vagy. Hogy lehet valakinek ilyen alacsony a szellemi színvonala? Attól, hogy a hatóság valamit megenged attól az már rendben van? Aztán meg megy a picsogás,hogy Magyarország miért nem olyan, mint Nyugat-Európa? Tisztában vagy vele, hogy például holandiában évtizedeken keresztül a lakásokban tilos volt a szoba közepére tenni az asztalt, és lakófelügyelők voltak, akik bementek és megnézték, hogy te úgy laksz-e ahogy az elő van írva? És utálom az ilyen álnaív hazudozást meg elbagatellizálsát, mint az "egy-két árnyalattal sötétebb". Ez a pofátlanség netovábbja. Mindenestre ha mellém költözik, és a háza gusztustalan kinézetével bemocskolja a műemlék ingatlanomat, és lenyomja az értékét, akkor pokollá teszem az életét, amíg le nem takarodik.
13/17 anonim válasza:
"akkor pokollá teszem az életét, amíg le nem takarodik"
Én inkább ezt nevezném retardált viselkedésnek. Élmény lehet a közeledben lakni...
15/17 anonim válasza:
Azt szoktam mondani, hogy az összes IQ állandó, csak egyre többen vagyunk rá.
16/17 anonim válasza:
milyen kár, hogy ebből pont az én iq-m a 130 és nem a tiéd.
17/17 anonim válasza:
Gratulálok a 130-as Iq-hoz. Az a te bajod, hogy ez nem "látszik"!
Ha ez te vagy # 12/16 Időpont 01-08 04:17, akkor tényleg nem szeretnék a szomszédod lenni, ezt jól írták előttem. Elképzellek, mint utcabizalmi, aki szorgosan végezve a "munkáját" jelentgeti az asztalok elhelyezkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!