Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Járólapra lehet PVC padlót tenni?

Járólapra lehet PVC padlót tenni?

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy minimális lakásfelújítást. Viszont nem szeretnénk szétverni az egész lakást. És ma jutott eszembe, hogy mi lenne, ha a járólapra PVC padlót tennénk. Nem azokra a régi, csúnya PVC-re gondolok, hanem valami modern kőmintásra.

Pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 2. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy a mintázattol függ? Akkor neki ne kezdj! Milyenek a járolapok? (anyaga, felszine)
2015. jan. 2. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet.

De élőben nem fog ilyen jól mutatni, mint a katalógusképeken, ezt vedd figyelembe!

2015. jan. 2. 19:13
 3/6 eNerdzsy ***** válasza:
Igen, és olyat válassz amilyen tetszik.
2015. jan. 2. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Fényes, sima járólap van jelenleg.

Vagy szerintetek az ilyen pvc hülyén mutatna az előszobában, illetve a konyhában?

(igen, tudom, hogy élőben nem ilyen szépek, majd holnap szerintem megnézzük).

[link]

[link]

2015. jan. 2. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Esetleg előtte nézd meg valami egyenes dologgal (jobb híján egy hosszú vonalzóval vagy vízimérték élével), hogy mennyire egyenes a járólapok összetétele, esetleg a széles fugázásnál nagyon lesüllyed, vagy valami, akkor érdemes rádolgozni.

Nekem ilyesmi van az előszobában, valósághű bordázott csúszásmentes kivitelben, és mindenki dicséri:

[link]

2015. jan. 3. 07:29
 6/6 haligali1 válasza:
Minden gond nélkül lehet, de előtte el kell tüntetni a járólapok fugáit ha nem akarod hogy rövid időn belül elő jöjjenek a hézagok.Önterülő aljzatkiegyenlítőt ajánlok használni nem bánod meg, nem drága és a ragasztás is tökéletes lesz.
2015. jan. 7. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!