Drap és barna padlólapokat milyen elrendezésben rakjuk le, hogy szép legyen?
mi azt csináltuk, -hogy ne bánjuk meg később-, az eldöntött színek alapján megvásároltuk a lapokat, majd az üres konyhában(36nm)addig rakosgattuk, amíg ki nem alakult az igazi...
baromi fáradtságos meló, de megéri.
akkor lefényképeztuk több helyzetben, még gyönyörködtünk, aludtunk rá egyet, aztán szóltunk a mesternek.
bizony jó érzés a konyhában gyönyörködni.ráadásul hízlal is...ugyanis örömömben kicsit többet eszem..
nem voltam egyértelmű? gyönyörű..
persze előtte sokat variáltunk az üres konyhában az állandó átrakosgatással. addig rakosgattuk szárazon a lapokat, míg ki nem alakult a legszebb.
mint már írtam, lefényképeztük, és hívtuk a mestert..
még annyit, hogy a fugaszélesség nagyon fontos..nagy konyhába nagy lapok, viszonylag széles fugával..
és csak olyan burkolót szabad hívni, akinek láttad már máshol a munkáját...
nem árt egy korrekt egyezség sem, mert ha Mapei ragasztóval dolgoztatod, akkor kötés után már nem lehet variálni..
az nagyon fontos, hogy a lapok első osztályúak legyenek, minden sor nyílegyenes legyen, derékszökű, és a fugák tizedmilliméteres pontossággal fussanak..
nálunk az eredmény tökéletes..igaz, olyan rakta, akinek láttuk a munkáit, és az lenyűgöző volt..
itt is olyan lett.
ja, a legfontosabb lemaradt..
az egész konyha tökéletesen vízszintbe, és síkba kell hogy legyen..
ha ez így sikerül, akkor soha nem billeg semmi, nem kell semminek a lába alá ék,stb..
szóval vízszint, és ne legyen icipici kiálló rész sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!