A szennyeződés mértékétől függően ezekkel próbálkozhatsz:
- ecetes, szódabikarbónás vízzel lemosod
- közvetlenül szivacsra szórsz szódabikarbónát, csepegtetsz rá egy kis ecetet, és a durvább részeket lesúrolod vele
- citromos vizet melegítesz a mikróban addig, hogy a gőz lecsapódjon a falain, majd letörlöd.
Ha ezek nem válnak be, akkor karcmentes súrolószerrel is nekimehetsz.
2014. nov. 13. 08:57
2/12 klopusz válasza:
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de anyósom is ugyanígy járt, mint te. Mindent bevetett az ügy érdekében, nulla eredménnyel.
Úgyhogy mikrót kap karácsonra :-)
2014. nov. 13. 09:36
3/12 anonim válasza:
Egy csomót gondolkoztam miért akarod a popkornt kifehéríteni. :S Aztán a 2. válaszolónál leesett (elsőnél még nem :O)
2014. nov. 14. 07:51
4/12 anonim válasza:
Szabadulj meg a mikrótól.Én már kidobtam a magamét,pedig vadi új állapotban volt.Mi már nem mérgezzük magunkat!
2014. nov. 15. 12:27
5/12 Becixxx válasza:
Figyelj! Tudom, hogy szomorú, de ki kell dobnod a kukoricát. Vegyél egy másik csomaggal, próbáld meg kisebb fokozaton melegíteni. Fülelj, hogy hányat pattog, ha már kezd kevesebbet, állítsd le és akkor nem lesz barna belül - igaz , így kevesebb pattog ki, de az jó lesz.
2014. nov. 16. 05:20
6/12 anonim válasza:
Sósav, vagy kidobod. Esetleg mész.
2014. nov. 16. 17:33
7/12 Babuci222 válasza:
Pricold be fehér olajfestékkel, vagy dobd ki a mikrót. Vedd ekő a régi módszert. Vasfazék fedővel, egy kis olaj a vasfazék fenekére, szép fehér magyar "kakasaid" lesznek.A popkorn már ilyen barna és mérgező!
2014. nov. 16. 17:46
8/12 Luczian válasza:
Még soha sem hallottam róla, hogy valakinek sikerült volna az elfüstölt pattogatott kukoricát kifehéríteni.
Ne sajnáld!
Dobd ki!
2014. nov. 17. 15:01
9/12 Luczian válasza:
Amennyiben a mikró fehérítésére gondoltál... nem mindegy milyen belül a színe, ha működik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!