Milyen csaptelepet vegyek?
Arra figyelj, hogy mosdókagylóhoz olyat vegyél, ami elég hosszú szárú, esetleg magasságra sem árt figyelni.
Az elég kínos, mikor a mosdó medencéjének hátoldalától 5-10 cm-re folyik le a víz, sehogy nem lehet normálisan kezet mosni.
Ha forgatható kivitel, az még jobb.
2 es már nincsenek hosszúszáruak ,mindhez bekötő cső kell .
Már minden olyan ,hogy mindenhova jó legyen .
A kifolyó szárra gondoltam. Elnevezéstől függetlenül ezt meg lehet érteni, a következő mondat elmagyarázza.
Nem tudom, miért, de az árult csaptelepek 90 %-a használhatatlan, mert olyan rövid, hogy a kéz nem fér rendesen a vízsugár alá a mosdókagylótól.
Lehet, hogy mosogató csaptelepet érdemes venni mosdókagylóhoz is, azok általában normálisabb kivitelűek.
Így van, a menet mindegyiken egyforma.
Amivel esetleg gond lehet: nekem volt már olyan, hogy ahol a porcelán mosdókagylóra van szerelve a csaptelep, ott a porcelánon lévő nagy lyuk miatt nem lehetett rögzíteni a csaptelepet (belebillent a lyukba), kellett hozzá egy műanyag alátétgyűrűt esztergáltatni.
Mofém
Kludi
Ravak
Hansgrohe
Főleg ha társasházban laksz. Ezek nem okoznak rezonanciát a csőrendszerben, és nem fogja a szomszédokat zavarni, ha a kádat engeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!