Felujitunk. Gondolkozunk tegyünk-e bidét a WC mellé? Használja azt valaki? Praktikus? Jó valamire? Te szereted?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 21:24
2/20 anonim válasza:
Jó találmány, érdemes beépíteni!
3/20 anonim válasza:
Nálunk nincs, és eddig senki nem hiányolta. Nem is szeretnék még egy takarítani valót.
Viszont a WC-nkben van a kézmosáshoz egy mosdókagyló, ami nagyon hasznos.
4/20 anonim válasza:
Persze, hogy jó. De ha így kérdezed, akkor valószínűleg nem használnátok.
Én meg szoktam mosakodni nagywc-zés után, és menstruációkor is szeretek minden cserénél megmosakodni. Bidével nagyon kényelmes és egyszerű.
5/20 anonim válasza:
Én is mindig megmosom a fenekem kaki után, de erre a célra a zuhany is megfelel.
Volt bidénk, de azt kevésbé szerettem.
6/20 anonim válasza:
Nagyon jó, férfiaknak is ajánlott, mert a végbélrák kockázata csökkenthető.
7/20 anonim válasza:
Mi szex előtt is meg szoktunk mosakodni mindketten.
8/20 anonim válasza:
Idézem a szakoktatót a tanműhelyből: "NYÓCCÁZRA TEDD AZT A ...VA MOSDÓT, HOGY A ..CSÁDAT IS KI TUDD MOSNI!"
9/20 anonim válasza:
nem lesz használva és a helyet foglalja
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenkit felpontoztam. Én is a nem felé hajlok.
2014. dec. 23. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!