Nagyságrendileg mennyiből lehet kihozni egy fürdőszoba felújítást az alábbi paraméterekkel? A fürdőszoba 6-7 m2 lehet max.
200 db csempét számoltam, plusz járólap is kell. Tusoló (50.000) a mostani kád helyére, bojler van. Plafon meszelése, egy fürdőszobabútor már ki van nézve az 80.000 Ft. Mennyiért fogják kb. megcsinálni?
Mivel a csempe, tusoló és bútor kb. 150.000 Ft, kijöhetünk 200 környékén?
Új csaptelep kell a zuhanyhoz? Fürdőszoba bútor mosdóval együtt van és csapteleppel? Épített zuhany lesz?
Ha nem tudod az alapterületét se a fürdőnek, akkor hogy számoltál csempét meg padlólapot? Úgy kellen kezdeni, hogy leméred a falakat.
Felfelé kerekítettem területnél. Csempét os ezért tobbet szamoltam.
Koszonom!
Semmiképp.
Ízelítőül, hogy kb mikre lesz még szükség:
Csempézés:
-ragasztó
-fugázó 2 féle (egy színből)
-élvédők 2 féle
-kenhető szigetelés
Tusoló:
-zuhanytálca
-szifon
-csaptelep
-beépítéshez ytong
-zuhanykabin?
Plafon:
-alapozó
-glett
-festék
Munkadíjak:
-festés
-kád bontása
-csempe bontása
-fal javítása csempe alá
-vízszerelés
-kád beállítása, beépítése
-hidegburkolás
Szerintem alsó hangon 300 ezer.
És nem azért mondom, hogy elkedvetlenítselek!
Azt nem írtad, hogy családi ház vagy társasház?
Mindenképp tegyetek a zuhanyhoz kent vízszigetelést, (a járólap és csempe alá) sok későbbi kellemetlenségtől megóv.
#5-ös jól leírta a "hozzávalókat".
Csak példaként 1 tubus sziloplaszt ami "fugaszínű" az kb 2000Ft,- (járólap, csempe találkozáshoz biztos, hogy kell).
Arra is számíts, hogy ha kibontjátok a kádat nem tudod, még mit találtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!