Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nemzeti Eszközkezelő Zrt...

Nemzeti Eszközkezelő Zrt tulajdonában lévő ház esetén felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy ház,ami a Nemzeti Eszközkezelő tulajdonában van,a nagyszüleim háza volt,megörököltem,sok hitel volt rajta,így ez volt a legjobb megoldás.A lakhatási jogom megvan,illetve minden egyéb,viszont én szeretnék nyílászáró cserére pályázatot benyújtani.Ebben az esetben én nem kaphatok támogatást,mivel a tulajdonos nem én vagyok?
2014. nov. 8. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te ott már csak egy bérlő vagy, nem pedig örökös vagy tulajdonos!

Nem gondolnám, hogy az a természetes, hogy pl. egy albérlő gondol egyet és kicseréli a nyílászárókat másnak a tulajdonán!

2014. nov. 8. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint az Eszközkezelő tulajdonában levő házon a felújítási munkák a bérlőt illetik. Próbáld meg kérni a támogatást.
2014. nov. 9. 07:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Illetik, vagy TERHELIK??!

Mert nem mindegy!

Ha valaki lakbért fizet, akkor az bérlő.

Miért is csináltatná meg egy bérlő a nyílászárócseréket, egy más tulajdonában álló ingatlanban?!

2014. nov. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!