Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fugázhatok-e, ha a fugákban...

Fugázhatok-e, ha a fugákban nedvességet (vizet) látok?

Figyelt kérdés
Azon a részen, ahol kezdtem volna a fugázást 3 napja járólapoztam,és látokegykevés vizet a fugaárkokban.A lekent mélyalapozó (Mapei Eco Prim) is csak 1 nap alatt száradt meg (a tájékoztató szerint ez 1 óra lett volna). Amúgy a járólapragasztó megkötöttnek látszik, csak vizet izzadhatott, ami még 3 nap után is - ill. nem tudom mióta, de most ott van.
2014. nov. 1. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Érdemes megvárni a szikkadást!
2014. nov. 1. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Jobb ha száraz, de nyugodtan! Csak akkor vedd picivel sűrűbbre a fugázót, mert felhígul!
2014. nov. 1. 21:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!
2014. nov. 1. 21:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Szárítsam -e a grillsütő bekapcsolásával, vagy nem érdemes?
2014. nov. 1. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy ventillátor hasznosabb ilyenkor.
2014. nov. 1. 22:07
 6/10 A kérdező kommentje:
az sajna nincs (egyedül élek, eddig megvoltam nélküle)
2014. nov. 1. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
egy száraz rongyal eltörlöd amit felszív felszív ami marad az marad. nyugodtan fugázhatod így is
2014. nov. 1. 22:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2014. nov. 2. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
szivacs is +teszi!
2014. nov. 2. 13:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!! - még tegnap este járattam a (6 m2) helyiségben a grillsütőt, aztán lapos ecsettel kitörölgettem a nútokat, ma száraz volt, aztán be is fugáztam. Annyi vizet tettem bele, amennyi írva volt hozzá, de szerintem mégis egy kicsit sűrű lett az anyag (ahhoz képest, amilyenekre emlékszem, hogy láttam kis filmecskékben. De, azért remélem, jó lesz.
2014. nov. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!