Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Járólapragasztó kikeveréséhez...

Járólapragasztó kikeveréséhez mindenképpen kell-e fúrógép (keverőszárral)?

Figyelt kérdés
Vagy ki tudom keverni egy 8 - as v. 10 - es gömbvassal (jó félméteressel, amit két kézre fogva tekerek a 20 literes vödörben). Van fúrógépem (igaz, csak közepes teljesítményű, meg keverőszáram is, de egyszer cefrét akartam vele keverni, és nagyon szenvedett a gép).
2014. okt. 17. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig keverőszállal nagyon jó simára lehet keverni, könnyű lesz egyenletesen lerakni a csempét. Hátha elbírja a géped, szerintem egy próbát megér (Épp egy teljes felújításon 55 m2 járólap, + két fürdőszoba és Wc csempézésén, járólapozáson vagyunk túl.)
2014. okt. 17. 11:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Nálam csak egy kisméretű fürdőszoba (alig 6 m2) lesz járólapozva, és én csinálom sk.(amatőr)(annyi, hogy le van betonozva) Köszi a választ!!
2014. okt. 17. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátodtól kérj talán neki van erősebb! Kézzel ne keverd, mert gancás-csomós lesz, és a lapot eltörheti...
2014. okt. 17. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
A gömb vas erre nem nagyom alkalmas .Egy kőműves kanál sokkal jobb lenne ,hisz a munkánál erre is szűkséged lenne.
2014. okt. 17. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha csak le van betonozva, tegyél rá aljzatkiegyenlítőt is.
2014. okt. 17. 12:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! - van erősebb vasam is, meg kőműveskanalam is. Aljzatkiegyenlítő az nem lesz szükséges, viszont vettem mélyalapozót, azzal lekenem (Mapei Eco Prim)
2014. okt. 17. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
azért cefrét meg ragasztót keverni nem ugyan az. Én kevertem már ragasztót akkus géppel is és elvitte . Szerintem a tiéd is elfogja
2014. okt. 17. 12:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megpróbálom én is.
2014. okt. 17. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!