Egy panelben kb mennyibe kerülne egy konyhabútort csináltatni asztalossal?
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 12:26
1/5 anonim válasza:
10 m2-s konyhám van. Minden apró rész be van építve és így fizettem baráti áron 200ezret.
Ebben benne van a mosogató + a csap, és a beépített tűzhely, amit 50ezerért szerzett meg az ismerősöm vadi újan.
2/5 anonim válasza:
Abszolút az igényeidtől függ, de sok helyen már egyéni méretekre tervezik a meglévő konyhabútor kínálatukat ha bemész, és az sokkal olcsóbb, mintha egy full egyedit te találnád ki. Neten kérj árajánlatokat, ha mégis full egyedit akarsz, úgy könnyű összehasonlítani.
3/5 anonim válasza:
230-at fizettünk érte a nyáron, egy k.b. 3m-es és egy 2,5m es fal a tűzhely helyét kivéve végigszekrényezve alul felül.
4/5 anonim válasza:
Nekünk hatalmas konyhánk van (ahhoz képest). Kb. 200-ba került. A munkaasztal, lefolyó/szárító, szekrény, 1 beépített szekrény (már volt). Csak ugyanolyan színű ajtó lett rá téve. Meg egy nagy polc a mikrónak és tv-nek.
5/5 anonim válasza:
Előző kommentelő voltam. Nekünk full egyedi, asztalos által készített, nem katalógusos. Viszont láttam "használtat", felújítottan 50-ért. Rohadt szép volt, sokkal szebb, mint a mostani. Már bánom, hogy nem azt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!