Lehet festeni a préselt fából készült konyhabútort?
Figyelt kérdés
Vettem licitálós oldalról a konyhámba konyhaszekrényt (falra). Csak egy darab szekrény volt a konhába, a mosogató alatt. Az fehér színű, stílusban szinte ugyanolyan, mint amilyet vettem a falra, de az nem valami jó színű. Írtó koszos, még jó, hogy pár ezret fizettem csak érte. Az alját így is úgy is javítani kell vagy matricával, vagy festéssel. Milyen festéket vegyek rá? Olyan jó, amilyennel az ajtókat festem? Szerintetek felszerelés előtt fessem le, vagy utána?2013. szept. 24. 16:34
1/4 anonim válasza:
Jó rá amivel az ajtókat festetted. Ha óvatosan fel tudjátok rakni,akkor lehet előtte is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Először majd kipróbálom a tetejét festeni. Attól félek, hogy lepattogzik majd róla. Ha lejön, akkor azt hiszem rászánjuk a pénzt és csináltatunk egyet.:S
2013. szept. 24. 17:22
3/4 A kérdező kommentje:
Ezt most találtam:D Így fogom csinálni.
2013. szept. 24. 17:29
4/4 anonim válasza:
Zsírtalanítani kell benzinnel (hátha dzsuvás) és meg kell csiszolni, hogy ne pattogzódjon le.
Amúgy én is hozzáigazítottam a 100 éves konyhaasztalt az új antikolt gyári bútorhoz. Egész jó lett, csak a vaku telibekapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!