Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ajánlanátok olyan WC csészét,...

Ajánlanátok olyan WC csészét, amiből nem fröcsög ki a víz lehúzásnál?

Figyelt kérdés

Költöztünk, iszonyú a WC csésze. Rengeteg víz kicsapódik belőle, 2 méteres körzetben beterít mindent, a deszka is csupa víz lesz, ezért szeretnénk kicserélni.

Nem platósat keresek, ami úgy öblít körbe, hogy nem köpköd szanaszét. Előre is köszönöm a segítséget!

2014. szept. 5. 07:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Bocs, hülye vagyok a WC-khet, a nem mély az ugye nem platós verziót jelenti? Mert olyat nem szeretnék.
2014. szept. 5. 11:54
 12/22 anonim ***** válasza:

1. Ha megoldható, cseréljétek ki

2. Ha nem megoldható, akkor nézzétek meg a tartályt, hátha lehet szabályozni a lezúduló vízmennyiséget.

3. Ha egyik sem megoldható, akkor lecsukott fedővel kell lehúzni a vécét, és minden használat után áttörölni a deszkát, peremet, tetőt. Ez nagyjából 30 másodpercet vesz igénybe.

2014. szept. 5. 11:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a mélyöblítésest, ahol nincs plató. Az olyan vécékben mindig felfröccsen az aljzatvíz nagyvécézéskor. Na AZ veszélyes!
2014. szept. 5. 11:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem hallottam még, hogy platós :)

A mélynél, rögtön a vízbe pottyan a cucc.

Az alacsonynál, pedig a wc-be és onnan húzod le a vízbe. Akkor ez a plató? :)

Figyi, vagy plató és nincs fröccsenés, vagy nincs plató és fröcsög. Valamit valamiért :)

2014. szept. 5. 12:18
 15/22 anonim ***** válasza:

Úgy is szoktuk hívni, hogy pados vagy pottyantós. Pados a laposöblítésű wc, a pottyantós meg a mélyöblítésű.

Nekünk mindkettő mélyöblítésű itthon, én szeretem jobban. Alföldi az egyik, Laufen Pro a másik. Egyik sem fröcsköl. Vagy le kell csukni a tetejét lehúzáskor.

2014. szept. 5. 13:49
 16/22 A kérdező kommentje:

Akkor mélyöblítésű. Mondom, az előző lakásban olyan volt, mégse terítette be a fürdőt.

Őszinte leszek, most törölgetem fertőtlenítővel (anélkül csak egyenletesen elteríteném a kórokozókat), de már a tököm kivan, hogy minden pisilés után még deszkát kell törölgetnem - eddig simán elég volt 1-2 naponta WC-t takarítani.

2014. szept. 5. 14:09
 17/22 anonim ***** válasza:
szerezem látni mikor eltűnik a szarom
2014. szept. 5. 19:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Én soha nem csukom le lehúzás előtt, mégsem láttam soha hogy akár egy csepp víz is kicsapott volna valaha belőle.

El nem tudom képzelni, milyen wc-tek lehet, amiből kicsap a víz.

(A "kiakipolcosat" én sem szeretem, a "csúszdás" ezerszer jobb, nálunk is ilyen van már rég óta.)

2014. szept. 5. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Mármint: kakipolcosat...
2014. szept. 5. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:

Apám házában ilyen mélyöblítésű Alföldi van, na ott egy fél tekercs papírt bele kell tenni előzőleg, mert ha elfelejtem, akkor ha egy hurka beleesik, olyankor fél liter víz mossa a hátsómat, amit igencsak rühellek. És eszembe jut, hogy milyen jó, hogy nem megy a hasam, mert akkor aztán bele kellene ülnöm egy vödör szappanos vízbe, hogy leázzon...

Más mélyöblítésű megközelítőleg sem ilyen szörnyű. De én akkor is a platós híve vagyok.

2014. szept. 5. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!