Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen színű legyen az étkező...

Milyen színű legyen az étkező fala?

Figyelt kérdés

3,4 m x 3,2 m az étkező fala. Sajnos ablak nincs rajta, 3 helyiség nyílik belőle, onnan kapja a fényt. Az étkező garnitúra kék/drapp színű (a kék a domináns szín benne). A parketta halszálka mintás, régi. Az étkezőben helyet foglal még egy középbarna színű cserépkályha.

Mivel tudnám világosabbá, barátságosabbá, otthonosabbá tenni az étkezőmet? Milyen színű legyen a fala? Rakjak-e tükröket, hogy tágasabb hatásúvá tegyem a helységet? Ötleteket szeretnék kérni Tőletek. Előre is köszönöm!!! :)

2014. aug. 15. 14:16
 1/3 A kérdező kommentje:
10,88 m2 az étkezőm. :) 3,4 x 3,2 m
2014. aug. 15. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Én étkezőbe vagy narancsos sárgát, vagy valami fehéres szín raknék, ami "világítja" a helyiséget: tojáshéj, vagy forum.sanomabp.hu/forumkep/18/171343/418/12521612/2.jpg

ettől világosabb is lehet

2014. aug. 15. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is ebben gondolkodom, csak megerősítést vártam! :)
2014. aug. 16. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!