Mivel lehetne feldobni a szobámat?
Figyelt kérdés
14 vagyok és nagyon unalmas a szobám ...:( :D valami egyszerű dolog kne amivel kicsit feldobhatnám2014. jún. 29. 21:50
1/3 anonim válasza:
Írd be youtube-ra, hogy DIY Room Decor, és nagyon sok jó tippet ki fog adni. :)
2/3 Szikszaika14 válasza:
Vegyel egy haziallatot es alakits ki neki egy sarkot :D Vagy fess a faladra,tegyel ki diszeket...vagy lehet venni direkt a falakra nagyon szep matricakat...ilyen nagyokat es ki tudod vele dekoralni :)
3/3 anonim válasza:
Én festettem a falra, raktam ki kinyomtatott képeket, díszes/mintás a lámpabúra, van sok mécsestartóm amik szintén feldobják a szoba hangulatát.
A csövekre raktam mágneses plüssöket, meg mágneses figurákat. Sok gyertyám is van, meg sok tárgyat csináltam magam.
Rengeteg ötlet van neten, amit fillérekből meg lehet csinálni, csak kell egy kis ügyesség.:)
Vagy fesd be a villanykörtéd :D pirosra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!