A felettünk lakó szomszéd jó párszor leáztatott minket, aminek következtében a fűrészporos tapéta itt-ott megsárgult. Ezt valamiféle házi módszerrel el lehet tüntetni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 12:50
1/26 anonim válasza:
1. A kiszáradt foltot átfested WALLKYDdal.
2. Ha megszáradt, újrafested falfestékkel.
2/26 kunu lenke válasza:
Szia az előttem szóló kollégának igaza van de kapni már folttakaró festéket is a Trilak gyártja!
3/26 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat.:)
2014. máj. 20. 18:23
4/26 A kérdező kommentje:
S valamiféle házi praktikát nem ismertek esetleg?
2014. máj. 22. 19:38
5/26 anonim válasza:
Sajna az ázásnyom igen agresszív holmi, a falra kent akrilfestéken úgy áteszi magát, mint a sicc. Szerintem ha lenne, akkor az csak valami hasonló agresszív módszer lenne, amivel nem biztos, hogy előrébb lennél. De ha megtudsz valamit, ami működik is, kérlek tudasd itt!
6/26 A kérdező kommentje:
Oké, rendben, bár egyenlőre még én is tanácstalan vagyok...:)
2014. máj. 23. 13:41
7/26 A kérdező kommentje:
Kukoricakeményítő esetleg szódabikarbóna nem segíthetne az eltüntetéséhez?
2014. máj. 25. 16:15
8/26 A kérdező kommentje:
De még olyat is találtam, hogy kenyérrel dörzsöljem át a falat...
2014. máj. 25. 16:24
9/26 anonim válasza:
A kenyérbeles cuccot falradírozásnak hívták, festés helyett alkalmazták, a felületen megtapadt por eltávolítására jó.
Eddigi pályafutásom tapasztalatai alapján: a kapirgálás, lemosás, ráolvasás egyre megy: másod- harmadnapra mindig kiüt az ázásnyom a friss festés alól.
A keményítő/szódabikarbóna új nekem.
Ha használtad és bevált, tedd közkinccsé, persze a recepttel együtt!:)
10/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én sem merem nagyon használni sem a kukoricakeményítőt sem a szódabikarbónát, mert mi van akkor, ha még nagyobb bajt csinálok??:) Persze, ha megtudok majd valamit innen-onnan és sikerül majd valahogy eltávolítani a foltot, akkor majd megosztom veled hogy hogyan is történt mindez...:)
2014. máj. 30. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!