Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogy lehet kiűzni a lakásból...

Hogy lehet kiűzni a lakásból a kellemetlen szagot?

Figyelt kérdés
Megörököltem egy tégla lakást a nagyszüleimtől, viszont a problémám az, hogy haláluk előtt kiadták albérletben, majd a bérlő elment és birtokba vettem, de iszonyatos körülmények között hagyta itt a bérlő, bent dohányzott, minden lomot, kacatot gyűjtőgetett, egyszóval kifordultam a lakásból mikor bementem. Ezután én mindent kidobáltam, a lámpáktól a PVC-ig, most teljesen üres a lakás, de nem szűnik a szag. Tisztasági festést egyenlőre nem tudok csinálni egyéb okból. :( Ezen kívül mindent megpróbáltam már az összes illatosíton át mindent. A baj még az hogy a szomszédok is szólnak a kiáradó szag miatt és el vagyok keseredve emiatt. Szívesen fogadnám ha valaki tudna tanácsot adni hogy hogyan szüntethetném meg. Köszönöm előre is. Zöld mancs megy aki segít!! ;)
2014. ápr. 8. 17:57
 1/6 anonim válasza:
0%
Tartsd máshol a hullát.
2014. ápr. 8. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazán értelmes választ adtál, ezért kár volt venned a fáradtságot hogy hozzászólj. :(
2014. ápr. 8. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok-sok Szellőztetés esetleg,..de nem tudom milyen súlyos a helyzet.

Egyébként csak a festéssel tudod a fali tapétákból eltüntetni a beleivódott szagot ,

szóval fogj 2-3 havert kaját-piát biztosítva neki és ráköltve kb 15-20.000 Ft-ot (az anyagokra) kifesteni.

2014. ápr. 8. 20:00
 4/6 anonim válasza:
100%

Én pont most olvastam egy blogon : egy kiürült fújós ablaktisztító flakont tölts meg vízzel, tegyél bele 3 evőkanál ecetet, és ezzel permetezd körbe a házat, kicsit hagyd "állni", majd szellőztess.

Az ecet fertőtlenít, szagtalanít, és felrissíti a levegőt.

Pár percig érezni az ecet illatát, aztán elillan. Érdemes egy próbát tenni :) remélem segítettem

2014. ápr. 10. 14:56
 5/6 anonim válasza:
100%
Utolsó vagyok (ecetes :) ) most olvasom, hogy tisztasági festést nem tudsz csinálni. Sajnos viszont anélkül az ecet sem ér semmit, sem más illatosító. Ha anyagi okok miatt nem tudsz festőt hívni, vegyél egy diszperzitet, és kend át az egész lakást, vagy fehér meszet és azzal fess ki, mert enélkül biztosan nem szabadulsz a szagoktól, ez biztos :(
2014. ápr. 10. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
csak a festés veszi el a szagot, mivel a falba ivódott már a szag. Fesd ki a házat apránként, szobánként, minden hónapban fess ki 1 helységet és elöbb utóbb kifested az egészet.Illatosítóra ne pazarold a pénzed mert az csak a levegőt frissíti. a festék pedig a falakat frissíti , így fog eltűnni a szag.
2014. júl. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!