Egy sötétebb folyósót milyen szinűre lehetne festeni, hogy ne legyen sötét hatása?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 09:53
1/9 anonim válasza:
Anyámék hálószobája és az én fürdőszobám világos narancssárga. Mikor résnyire nyitva vab az ajtó, folyton azt hiszem, ég a villany, annyira szikrázik.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. márc. 20. 13:15
3/9 anonim válasza:
világos színek. de erre rájöhettél volna. legjobb a fehér-mert minden fényt vissza és szétver. aztán a világos sárgák és árnyalataik
5/9 A kérdező kommentje:
na hát képzeld rájöttem,hogy csak világos szín jöhet szóba......de csak azért tettem fel a kérdést normális embereknek,hogy ha nekik bevált valami VILÁGOS szín,akkor tudnak tanácsot adni...
2014. márc. 21. 12:56
6/9 anonim válasza:
Fehér ,de ha nem szereted akkor valami pasztel,tükör,növények ,rendszerezők használata .
egy lakberendező
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ....én valami színre gondoltam
2014. márc. 22. 16:06
8/9 anonim válasza:
ha mindenképpen fehértől eltérőt szeretnél, akkor ajánlom a kukoricasárgát. De első körben fesd le fehérre, hogy legyen egy tiszta alapja amire egyenletesen tudod felvinni a színt. persze nem muszáj. Én épp most festettem le fehérrel, mert átalakításban vagyok, és lövésem sincs milyen lesz esetleg később, de addig ezt a leghullaegyszerűbb javítgatni, ha valahol faragni kell a falon, vagy egyéb ok miatt sérülne.
9/9 anonim válasza:
A világosabb színeket kitárgyaltátok,de mi lenne ha kiegészítőként tükröt tennél a falra vagy ha lehet üvegpolcokat ami szépen visszaveri a fényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!