Mivel lehetne eltüntetni ezeket a foltokat a térkőről?
Igazából ez nem konkrétan térkő, hanem színezett beton, de a lényegen talán nem változtat. :)
Magasnyomásúval tisztítom. A képen látható, hogy a felületéről szépen leviszi a nagy részét, de fekete foltokkal van tele az egész.
Pontszerű sugárral azt is leviszi - bár úgy is nehezen -, de akkor 1 hónapig csinálhatnám mire leszednem az összes foltot.
Van erre valami szer? Egyáltalán mik lehetnek ezek a foltok ?
Mivel színezett beton én úgy látom le van kopva a festék.
A jégeső is produkál ilyet.
Lehet, hogy szimplán egy erősebb magasnyomású kéne?
Mert pontszerűre állítva viszi ez a 100 baros is, de úgy sose végeznék. Ha mondjuk szereznék 150 barosat, akkor talán ott már vinné szórva is?! Így, hogy a nagyját lepucolja ez a gép, utána már egyszerűbb volna.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez. A déli oldalon például egy darab sincs a járdán, mert ott védett volt a széltől/esőtől..stb.
Eleinte amikor a hátsó udvart tisztítottam, akkor azt gondoltam, hogy a selyemakác ragadós virága miatt van, de hát elől is ugyanilyen foltos, pedig ott semmiféle fa nincs, amiről hullhatott volna rá bármi.
Lehet elég lenne annyi, hogy szereznék egy 150-200 baros magasnyomásút, aztán az szórva is levinné.
van ez az örök hármas:
sósav
vízkőoldó (foszforsav)
hypo (nátrium hipoklorit)
Én ezeket használom. Nem drágák, talán otthon is van nálad mindegyik. Egyesével próbáld ki kis részen. Ha én takarítok valamit akkor az egyik mindig be szokott válni. Viszont véletlenül se használd együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!