Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Társasházban lakunk. Egymás...

Társasházban lakunk. Egymás felett van a WC-nk. Ha valaki a wc-ben dohányzik, azt a felette lévő érzi?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 15:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nálunk sincs cigiszag a budin, csak felmegy állitólag-
2014. jan. 14. 19:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapja volt itt egy kérdés ahol meg a kérdező azért panaszkodott, hogy a szomszédja az erkélyre jár cigizni, és minden füst az ő ablakába megy be...

Nos akkor én mit szóljak? :) Mi sorházban lakunk, és a szomszédom amikor kint bagóznak, a mi konyhánkba, nappalinkba jön be a szag. De nem akármilyen, ugyanis a szomszéd füvezik, és annak igencsak erős jellegzetes, büdös szaga van..Múlt hétvégén is rágyújtottak vagy 5-en, és a mi lakásunk bűzlött. Ezért a párom is kiment a kertbe a kerítéshez, és átszólt nekik, hogy igyekezzenek a fűvel, mert 15 perc múlva ki kell, hogy szellőzzön a lakásunk, mert rendőr jön hozzánk.. (tényleg jött rendőr, de ő a párom haverja, egy helyre járnak önvédelmi sportra) Na azóta sokkal diszkrétebbek..:) de még mindig érezni

2014. jan. 14. 19:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez tetszik!
2014. jan. 14. 19:29
 14/19 anonim válasza:
Áh mik vannak :-))) azt nem gondoltam h te vagy a cigis.Ha a konkrét füst forrás nálad van azt nem tudom hogy lehet elnyomni...mert az más hogyha messzebről jön a füst.De egy két mécses lehet megoldja a dolgot valami erős illatú :-Dnem mindig lehet eltalálni melyik a jó de pl vaniliás vagy csokis elég jól érződik.És finom illata van . :-D
2014. jan. 14. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha büdöset kakkantasz, azt meg ők érzik. Biztos csak el akarja nyomni valamivel. :) A vicces az amikor még halljátok is egymás "recsegtetését".
2014. jan. 15. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként egyes érzékenyebb orrúak szerint a konnektorokon is átmehet a füst panelban.
2014. jan. 15. 18:29
 17/19 Huszárné Sánta Viktó válasza:
Szia!Sajnos mi is ezzel a problémával küszködtünk,mert a spájz és a WC szellőzése közös az alattunk lakókkal.És sajnos a földszinti lakó úgy fűstől mind egy gyárkémény főleg a WC-t részesíti előnyben és ez nálunk a 4.-en dőlt ki olyan volt mid ha nálunk dohányzott volna és mivel mi nem dohányzunk egyáltalán 100x zavaróbb volt mid annak aki maga is szívja még ha nem is a lakásában!Volt a szellőző nyílásunkon elszívó már évek óta de ez csak akkor segített ha folyamatosan felkapcsoltuk a lámpát(arra van kötve az elszívó),de mi fizessünk havonta több 100ft-ot mert ő lusta a földszintről kimenni az ajtó elé pöfékelni.Ezért tavaly Augusztusban a Mentavillben vettünk egy másik elszívót aminek ha nem üzemel akkor lemmelák zárja el a ventilátoros részét és így sem szag sem bogár(csótány)nem jut be-fel hozzánk.Mikor felkapcsolódik a lámpa akkor a lamellák is kinyilnak és elindul a ventilátor szívása.Tényleg csak ajánlani tudom és nem is olyan drága,mert 6009ft volt mind össze és a jó illatért szerintem ez nem sok főleg ha zavaró ami másoktól nálad landol.Remélem tudtam segíteni.Szép estét.Viki
2014. jan. 19. 20:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Esetleg átszokhatsz elektromos cigarettára. Vagy legalább próbáld ki, mára már egész jók vannak.
2014. jan. 21. 13:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ne gondold, hogy nálad nincs cigiszag, ha a WC-n füstölsz. Dohányosként legfeljebb nem érzed. Egy nem dohányos, de még inkább egy leszokott dohányos nagyon is megérzni, és valami éktelen büdös.

Én magam 20 évi dohányzás után pár éve leszokott dohányos vagyok, és sokszor - a mai napig is - meglepődök, hogy mennyire lehet érezni, és hányszor gondoltam annak idején, hogy nem vagyok büdös, és ennyi biztosan nem zavar másokat. Hát pedig de, nagyon is. Legfeljebb udvariasak és nem szólnak.

A jellegzetes dohányos "rohadó tüdő" szájszagról (bocsi a kifejezésért, de mindig ez jut róla eszembe) meg ne is beszéljünk.

A rohadt dolog az, hogy annak ellenére, hogy így sokkal jobban érzem magam, mai nap ugyanúgy vissza tudnék rá szokni, és összefut a szájamban a nyál, ha pl. arra gondolok, hogy hideg, havas téli időben, este a sötétben várakozva egy szálat meggyújtani...

2014. jan. 21. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!