Társasházban lakunk. Egymás felett van a WC-nk. Ha valaki a wc-ben dohányzik, azt a felette lévő érzi?
Pár hónapja volt itt egy kérdés ahol meg a kérdező azért panaszkodott, hogy a szomszédja az erkélyre jár cigizni, és minden füst az ő ablakába megy be...
Nos akkor én mit szóljak? :) Mi sorházban lakunk, és a szomszédom amikor kint bagóznak, a mi konyhánkba, nappalinkba jön be a szag. De nem akármilyen, ugyanis a szomszéd füvezik, és annak igencsak erős jellegzetes, büdös szaga van..Múlt hétvégén is rágyújtottak vagy 5-en, és a mi lakásunk bűzlött. Ezért a párom is kiment a kertbe a kerítéshez, és átszólt nekik, hogy igyekezzenek a fűvel, mert 15 perc múlva ki kell, hogy szellőzzön a lakásunk, mert rendőr jön hozzánk.. (tényleg jött rendőr, de ő a párom haverja, egy helyre járnak önvédelmi sportra) Na azóta sokkal diszkrétebbek..:) de még mindig érezni
Kedves kérdező, ne gondold, hogy nálad nincs cigiszag, ha a WC-n füstölsz. Dohányosként legfeljebb nem érzed. Egy nem dohányos, de még inkább egy leszokott dohányos nagyon is megérzni, és valami éktelen büdös.
Én magam 20 évi dohányzás után pár éve leszokott dohányos vagyok, és sokszor - a mai napig is - meglepődök, hogy mennyire lehet érezni, és hányszor gondoltam annak idején, hogy nem vagyok büdös, és ennyi biztosan nem zavar másokat. Hát pedig de, nagyon is. Legfeljebb udvariasak és nem szólnak.
A jellegzetes dohányos "rohadó tüdő" szájszagról (bocsi a kifejezésért, de mindig ez jut róla eszembe) meg ne is beszéljünk.
A rohadt dolog az, hogy annak ellenére, hogy így sokkal jobban érzem magam, mai nap ugyanúgy vissza tudnék rá szokni, és összefut a szájamban a nyál, ha pl. arra gondolok, hogy hideg, havas téli időben, este a sötétben várakozva egy szálat meggyújtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!