Társasházban lakunk. Egymás felett van a WC-nk. Ha valaki a wc-ben dohányzik, azt a felette lévő érzi?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 15:58
1/19 anonim válasza:
Általában igen. Néhány esetben az alatta lakó is. Az elszívás(ha működik egyáltalán) ugyanis nem működik állandóan.
2/19 A kérdező kommentje:
Itt nincs elszivás, csak kémény.
2014. jan. 14. 16:11
4/19 A kérdező kommentje:
És megtilthatod neki, hogy ne dohányozzon?
2014. jan. 14. 16:27
5/19 anonim válasza:
Nem kémény az ,hanem közös szellőző. Meg nem tilthatod,legfeljebb lezárod a szellőzőt a wc ben
6/19 Solitude válasza:
Mi panelba lakunk, ott is átérzik a cigi szag a fürdőn keresztül.
7/19 anonim válasza:
Nálunk is érezni ha valaki dohányzik a szomszédban.
Tiltani nem lehet, mert a saját lakásában akkor gyújt rá amikor akar.
8/19 anonim válasza:
Ez valóban kellemetlen lehet annak aki nem dohányzik...megtiltani valóban nem lehet de...én mondjuk nem értem azokat akik zárt helyiségben dohányoznak.Ott az erkély stb.Jó füstszagba lenni?Neked talán azt tanácsolnám gyújts teamécsest(csak ne hagyd őrizetlenül)vagy más egyéb illatos megoldásokat vess be. :-)
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Nagyon jók a válaszok,főleg az utolsó. Fenn ugy dübörögnek, hogy majd leszakad a plafon. Mikor mondtuk Nekik, akkor volt ez a válasz, hogy tőlünk meg cigiszag jön. Én cigizek, egy doboz elég egy hétre, ennyi. De jól esik ott elücsörögni vele. Majd befujok, és már nem is értődik. De ez a gyertya ötlet jó lehet, kipróbálom.
2014. jan. 14. 18:05
10/19 anonim válasza:
anyukám panelban lakik, nála olyan jó az elszívó, hogy kaksizás után 5 perccel nyoma sincs a szagnak :)
dohányfüsttel ugyanez nem tudom hogy működik, lévén hogy ő nem cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!