Szerintetek az alsó öblítéses vagy a teraszos WC csésze praktikusabb?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 19:12
11/13 anonim válasza:
Minden vécévásárlás előtt állónak bátran ajánlom a Jika Zeta csészét. Mélyöblítéses rendszerű, de van benne egy kis csúszda a matériának, úgyhogy nem nyal vissza a víz, valamint az állva hugyozók lábszárára sem veri vissza a vizeletcseppeket.
A monoblokkos változat további előnye, hogy ez az egyik legrövidebb modell a piacon, és olyan helyekre is befér, ahol egy pár centivel nagyobb típus esetén már bontani kellene a falat.
12/13 anonim válasza:
Az íveltek azért nem szeretem, mert féknyomot hagy a termék mikor azon lecsúszik. A tálca nélkülit meg azért, mert minden bombavetés alvázmosással jár.
13/13 anonim válasza:
Én a lapos öblítésűt szeretem. Egyrészt a mélyöblítésű, hiába dobok bele papírt,többadagosnál visszacsap, ami nagyon undorító szerintem. Másrészt,sajnis colitises vagyok, így nem árt megtekintenem a végterméket. Nekem egy Alföldi Bázis wc csészém van, nem Easyplusos, nagydolog után nem kell minden alkalommal kefézni, csak minden 7-8 alkalom után. Ha a lyikba célzol pisiléskor, nem csapódik ki semmi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!