Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül egy új vizesblo...

Mennyibe kerül egy új vizesblokk kialakítása?

Figyelt kérdés

Egy 1931-es építésű nagy belvárosi téglalakásban szeretnék egy új fürdő+WC-t kialakítani. A lakás annyira szimmetrikus, hogy minden más megoldott ahhoz, hogy két kis lakást tudjak csinálni belőle. A jelenlegi vizesblokkot kéne letükrözni 4m-rel odébb az étkezőben kialakítva az új vizesblokkot. A rendelkezésemre 2x2 vagy 2x3 m áll. A lakásban minden eredeti a padlótól a falakig.

Nyilván tudom, hogy pontos összeget nem lehet mondani, de egy tól-ig is megteszi nekem.

Köszönöm

2013. dec. 26. 05:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg szimmetrikus... Látatlanban.!

MUNKADÍJAK:

Wc tartály/szelep vezetékének(alpex) kiépítése,Wc csésze leültetése(ragasztva) bekötés a gerinc hálózatba Wc tartály felszerelése,.. 20-25Eft

Vízkiállások((H/M víz+szennyvíz) kiépítése anyag nélkül(25Eft/db) sarokszelepig,vagy 1/2"BM kádkiállásig.

Itt további költség lehet:

Vésés ÉS visszajavítás alapszinten 800Ft/fm téglában.

Mosdó+csap+szifon felszerelése 10eft

Kád/zuhanytálca ültetése/szifon 20-25eft.

Ezek kb árak(áfa nélkül), látni kell a pontosításhoz,és csak azért írtam le hogy legyen egy alapod.

A legjobb ha odahívsz 2-3 vizest és árajánlatot kérsz tőlük. Fontos hogy utólagos probléma esetén is elérhető legyen az ember !

Kellemes ünnepeket.

2013. dec. 26. 08:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm...

A kifejezett vízszerelői munka csak az egyik fele, én úgy gondolom kellene egy alap betonozás, vízzáró réteg, stb ezek milyen mélységű munkát igényelnek?

Vagy, ha ezzel foglalkozó honlapot mutattok az is érdekel.

2013. dec. 26. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
a wc lefolyócsöve 120mm. ennek kell helykialakítás az új fürdőtől a meglévőhöz. namost ha nincsen egymás mellett, a két blokk, akkor nem tudod megcsinálni.
2013. dec. 26. 10:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Említettem, hogy régi a lakás. Ha felbontom a padlót a jelenlegi és a leendő wc között, a parketta - párnafa- salak kivétele után nem tudok megadni neki egy akkora lejtést, hogy ne jelentsen ez problémát?
2013. dec. 26. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs így lejtés a wc-nak akkor vagy dobogóra kell tenni, vagy 1 darálós wc-t venni (kb 70 Eft)ami emelő szivattyúval van ellátva és ennek csak 50mm pvc a kimenete. Ekkor oda teszed a budit ahova akarod.
2013. dec. 26. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Inkább az ismeretségi körödben kellene kérdezősködni, hogy ajánljanak valakit/valakiket. Azokat hívd el, a felmérés/árajánlat készítés általában ingyenes, de ezt lehet tisztázni az első telefonáláskor.

Aki látja, az tudja megsaccolni/megmondani, hogy egyáltalán kivitelezhető-e, amit elképzelsz.

2013. dec. 27. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!