A plafonra lehet ragasztani hungarocellt és arra ragasztani gipszkartont?
Figyelt kérdés
Nem kell csavar, tartók, így olcsóbb és szerintem jobb is lenne. Állítólag van olyan gipszkarton, amin eredetileg van hungarocell ragasztva az egyik oldalára.2013. nov. 9. 17:01
13/17 A kérdező kommentje:
kevesebbet kell a plafonba fúrni ezzel a módsyerrel
2013. nov. 14. 22:30
14/17 anonim válasza:
Nahát, köszi, ilyenről még nem hallottam.
Azért, ha végképp nem kapsz ilyet itthon, azért jusson eszedbe, amit írtam.
15/17 anonim válasza:
A kevesebb fúrásigényt a főtartó-kereszttartó szerkezet is kielégítené, de ott a profilok nem síkban találkoznak, mint itt.
16/17 A kérdező kommentje:
ja igaz, - nem kell kevesebbet fúrni így sem.
Talán kevesebb konzolt kell használni, ha egy síkban van a tartószerkezet. A hátránya viszont, hogy a plafonra igen pontosan kell feltenni a kereszttartókat, mert ahhoz is rögzül a GK.
Amikor a kereszttartók a fali konzolok fölött vannak, ott nem kell annyira pontosnak lenni.
Gondolom - amatőr vagyok.
2013. nov. 15. 07:32
17/17 anonim válasza:
Nem, ugyanannyi konzolra van szükség mindkét módszernél, a pontosság meg mindig kifizetődő.:) Ha anker-függesztőt használsz a direkt-függesztő helyett (ugyan az anyagár kicsivel többre jön ki), az nagyságrendekkel könnyíti meg az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!