Pezsgő kérdése:
Narancssárga dulux-szal festettem gipszkarton falakat már 3 rétegben, de nem fed rendesen. Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Barátom családjával hamarosan költözik, így kifestettük neki a gipszkartonfalakból kialakított nappaliját narancssárga festékkel. A végeredmény nem lett tökéletes, mivel a csavarokat és a bandázsszalagokat eltüntető gipszelés átüt egy kicsit a festéken. A festék Dulux márkájú, és mivel gipszkartonra kentük, gondoltuk, nem kell alapozni, mert ez a márka amúgy is csodákra képes. Ha még egyszer csinálnánk, biztos tennénk alá egy réteg fehéret, majd úgy gurítanánk rá a narancssárgát két rétegben. Ha már háromszor kifestettünk, de még mindig nem tökéletes, érdemes rámenni a felületre negyedszer is, vagy másképpen is lehet orvosolni ezt a problémát? Én gondoltam arra is, hogy egy hasonló színű Héra talán csodát tenne, és nem kellene többet bosszankodni a festés miatt. Mi lehet a jó megoldás?2013. nov. 3. 08:45
12/12 A kérdező kommentje:
Ha fehér színű glettet és alapozót is használtál, akkor nem értem, hogy miért nem lett tökéletes a végeredmény. Én ha még egyszer nekiállnék ennek a munkának, akkor valószínűleg a gipszkartonfal teljes felületét átglettelném, és erre vinném fel a mély alapozót festés előtt. így már biztosan egyöntetű, gyönyörű felületet kapnék. Én annak idején nem így csináltam, nem néztem utána a technológiai folyamatoknak, mert azt gondoltam, hogy a Dulux csodákra képes.
2019. júl. 31. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!