Ihály viktória kérdése:
Fal szine milyen legyen?
Figyelt kérdés
SZeretném a hálót át gurítani valami más színre, de a szőnyegem pink szinü kék, zöld, narancs, és bordó levelekkel....a füghönyöm ami itt áll 2 éve az pedig fehér alapon türkiz, batna, és zöld csíkok, ezt milyen fal színnel tudnám össze hozni.? Köszönöm szépen előre is! ;)2013. okt. 30. 22:56
1/5 anonim válasza:
Hú, ez így elég tarka.
A függönyt lecserélném a szőnyeg egyik színével megegyező színre.
A falat bordóra festeném. Ha ez túl extrém neked, akkor lehet fehér vagy tojáshéj.
2/5 A kérdező kommentje:
Ajjaj..bordó? Ezt még át gondolom! ;) A nappali volt pipacs szinű két évig...;) Türkiz színt szeretnék, de ahhoz szőnyeg csere kellene..... :( A tojáshéj tetsziiik! ;)
2013. okt. 30. 23:45
3/5 anonim válasza:
Nekem a türkizről az iskolapad és a műtő ugrik be és emiatt is szoba falszínének túl rideg érzetet ad - függetlenül a berendezéstől, hiába harmonizálna a pink szőnyeggel. Én is a fehérre szavaznék. Valamiért mostanában mindenki a kék és zöld között vacillál, holott ezek inkább dolgozószobának, könyvtárszobának, dohányzónak alkalmas színek, nem hálóba vagy nappaliba. Mármint teljes felületen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :) Feng shui szerint jó a hálóba a szín! :) De egyébként nekem is furcsa lenne....Úgy döntöttem függöny marad.....szőnyeg ki.....a fal nagy felülete tojáshéjas barnàs...kis felülete türkiz..ami az ajtónál ablaknál van...és a szőnyeg pedig valami barnàs! Köszönöm a segítséget! :)
2013. nov. 1. 08:33
5/5 anonim válasza:
Akkor a szőnyeg menjen. Valamelyiknek mennie kell.
A háló berendezésére két fő vonal van.
Az egyik, a meleg, sötétebb színekkel, pl. bordó. Ez inkább az intimebb dolgoknak kedvez, ha valakivel együtt élsz.
Ha a pihenés a cél, akkor jók a hidegebb színek.
A tökíz sem rossz. Nem csak a műtős zöld árnyalata van, hanem a tengerpartot is idézheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!