Padlófűtés járólap kontra padlószőnyeg?
Sziasztok!
Padlófűtés van a házban, járólappal -a szobákban is. Most olvastam itt -valahol-, hogy valaki ajánlott padlószőnyeget helyette. Elképzelésem szerint egy padlószőnyeget sokkal hamarabb felmelegít mint a járólapot. Akkor miért használnak járólapot és miért nem padlószőnyeget sok helyen? Miről nem tudok? Mert ha tényleg jobb a padlószőnyeg, akkor jövőre én is lecserélném. Előre is köszi a válaszokat.
A padlófűtés 40-50 cm magasságban lebegteti a port, ezért hálószobákba nem szerencsés alkalmazni.
Ezt megfejelni még padlószőnyeggel is...:S
A téli fűtési szezonban mindenen áll a por,
mert folyamatosan kering a levegőben, és tök mindegy, hogy milyen jellegű fűtés van.
Nyugodtan ki lehet próbálni, hogy portalanítás után fél órával,
már ismét áll a por, még a sima radiátorfűtésnél is.
Engem meg az érdekelne, hogy gondolod, hogy jövőre lecserélnéd? Nálunk ugyanez, engem még pluszban kiakaszt, hogy az előző tulaj krémszínű járólapot tetettett le, minden meglátszik rajta. Mi letettünk rá ide-oda szőnyeget (hálószobában hálistennek faparketta van), de még mindig bosszant, hogy majdnem fehér.
Viszont lecserélni iszonyat meló, fel kéne verni 60 négyzetmétert és még a beépített konyhaszekrényekkel is kéne valamit csinálni addig.
Egyszóval, mi elrettentünk. Megoldás lenne még erre pattintós fapadló, de még mindig azon nyögünk, hogy mennyire változna a fűtés a tehetetlenség miatt.
Te meg lecseréled. Bátor. :) Vagy hogy akarod lecserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!