Kárpittisztítás felsőfokon?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a kérdésem nem ebbe a témába kapcsolódik, de ide valami ténylegesen brutális módszer szükséges. Az autóm padlószőnyegét takarítottam, mikor láttam hogy egy szakaszon lehetetlen eltávolítani a szennyeződést. Eddigi próbálkozások: Amway Home, Ecet, Citromlé, Féktisztító, Konyhai hideg zsíroldó, Vanish kárpittisztító és szőnyegtisztító, Prevent autós kárpittisztító, Mosogatószer, Sampon. Nem tudom milyen házi "praktika" van még, de ezek meg sem hatották. A folt ezen a képen látható: [link] (élőben sokkal sötétebb a folt és zavaróbb, de azt hiszem így is látszik) Valamilyen hasznos ötlet, amely nem hangzott el a felsoroltak között?2013. szept. 4. 20:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!