Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 2oldalon klikkes laminált...

2oldalon klikkes laminált padló hogyan kell lerakni az első sor után?

Figyelt kérdés

az világos hogy egy sor le van rakva mondjuk a hosszoldalon illesztve aztán jön a következő sor első darabja , az oké, de a másodikat hosszoldalon is klikkelni kell de a röviden is!!! azt hogy??

egy komplet sort lehetne egyszerre , de vicces mutatvány lenne úgy :-)

2013. okt. 19. 20:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9-es válasza már megoldás lehet de egy 6x6 os szobában akkor legalább 5emberrel lehet ezt végrehajtani mivel végig pontosan illeszteni 30-45 fokos szögben majd lehajtani egyszerre síkba komoly csapatmeló
2013. okt. 19. 21:33
 12/15 acelsziv ***** válasza:

Kérdező: kb 100 nm ilyen padlót leraktam már.

Ennyit arról, hogy olyan írjon, aki már csinált is ilyet.

Mellesleg a barkácsáruházak jó része szervez ingyenes oktatásokat többek közt ebben a témában is. Én is ott tanultam meg. És, ha ezek után egy nyugdíjas házaspár simán lerakta a saját padlóját, akkor -talán- neked is sikerülhet.

2013. okt. 19. 21:36
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi 10-es az ék jó ötlet, ezek szerint te már láttál ilyet.. a kalapálásnál az aggályom nem amiatt van amelyiket ütöm óvatosan hanem amelyikbe beütöm az megy tönkre.. hisz a klik úgy van kitalálva hogy 30-45fokban menjen bele a következő nem síkban ütve. ott valami roncsolódik DE MOSTMÁR KIPRÓBÁLOM :-)
2013. okt. 19. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Acelsziv pont azt írta első válaszolóként amit én csak rövidebben.

2013. okt. 19. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Hét nagy helyiséget parkettáztam le klikkes parkettával, ketten a férjemmel, és mindenhol "kalapáltunk" (nem közvetlenül a kalapáccsal, hanem nem tudom mi a neve segédeszközzel (mint a videóban), ahol nem csusszant be a rövid él. Soha nem szakadt, repedt a nút sehol, úgyhogy szerintem kopácsold bátran, csak ne erővel. Nem kell öt ember, hidd el.
2013. okt. 19. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!