2oldalon klikkes laminált padló hogyan kell lerakni az első sor után?
az világos hogy egy sor le van rakva mondjuk a hosszoldalon illesztve aztán jön a következő sor első darabja , az oké, de a másodikat hosszoldalon is klikkelni kell de a röviden is!!! azt hogy??
egy komplet sort lehetne egyszerre , de vicces mutatvány lenne úgy :-)
oké akkor most olyat kérdeznék aki csinálta is már! :-)
elméletben nekem is megy de ha az egyik élt pl a hosszélt illesztem akkor nem lehet utánna rövidbe csúsztatni csak ha megemelném az egész sort...
ezen a videón is olyan Fószer rakja aki még sosem csinálta. "kicsit csalok" meg "majd megkalapálom"
kíváncsi vagyok ha 6méternél hogy csal.. pfff
"oké akkor most olyat kérdeznék aki csinálta is már! :-) "
"google : laminált padló lerakása"
a klikkes hornyot összekalapálni biztosan jó ötlet :-) ha ott a fal ha nincs..
a google sok ilyet csinált??
Kalapálni olykor kell, de nem úgy, mint ahogy egy szöget versz be a falba. Azért írják rá hogy ne kalapáld, mert ha hozzáfogsz egy vaskalapáccsal kopogtatni, akkor nagyon könnyű elverni rajta a nútot, így a következő sor már jó eséllyel nem fog normálisan a helyére menni, onnantól meg jó eséllyel az életben nem rakod le normálisan a padlót, míg a sérült darabot ki nem cseréled. Van hozzá segédeszköz.
A fal mellett valóban kell hézagot hagyni, de azt ki szokták ékelni (ahhoz is van segédeszköz). Ha kiékeled, akkor meg már olyan, mintha közvetlenül a falnak lenne nyomva a lap. De mivel a videoban nincs fal, ezért nincs is mihez kiékelni, ezért mondta az ipse, hogy csal egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!