Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Padlólapot, padlólapra?

Padlólapot, padlólapra?

Figyelt kérdés

Panelban lakunk és kicserélnénk a követ, de már itt lakunk és azt mondják, a kövezéshez fel kell szedni az előzőt. DE mi van, ha arra burkolunk?? :D

Így nem kellene szétszedni a konyha és az előszobabútort és nem kellene alá kövezni, azok úgyis ott maradnak, amíg itt lakunk. :)

Ti mit csinálnátok? A magasság nem lenne gáz, minden ajtó alatt van hely még egy réteg kőnek, de akkor is fura a gondolat. Nem lenne ez gond?

Tapasztalatokat, ötleteket várunk, köszi!! :)

#burkolás #padlóra #padlót
2013. okt. 8. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
nálunk 4 éve igy van.metlaki van alatta.
2013. okt. 8. 15:22
 2/7 MrPifta ***** válasza:
lehet így, sok helyen láttam. Csökken a magasság, csak ennyi
2013. okt. 8. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Én tuti felszedném, / és fel is szedtem / Mert mi van,ha az alsó lap és az aljzatbeton közti kapcsolat elenged, /feljön / .És ez elég sokszor előfordul. Ha jól megnéznénk lehet hogy már nálatok is van közte jó pár darab. / ha nem mind / Mert ezek ugye nem 1-2 éve vannak lerakva. És akkor az új lapok is szépen jönnek az alsóval együtt. Biztosan nem spórolnák a felszedésén,van a paneledben kb 20m2 lap. 1-2órás munka! És a bútorod alatt van 2m2 lapod.Mit spórolsz meg 10e ft, /2napi napszám/. Ha ennyire nincs rá pénz akkor várj míg összejön rá,és csináld meg normálisan.Eladásnál is számít,ha szép és jó! Én 120m2 szedtem fel 1nap alatt. Ja és ha a régi lapra akarnál ragasztani, akkor pluszba kell venned speciális anyagot ,ami a hidat képezi a ragasztó és a régi lap között.
2013. okt. 8. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es . "lehet így, sok helyen láttam"

Hogy lehet,hogy láttad ??? Az milyen munka ,ha látni,hogy alatta ott a másik lap. :-((

2013. okt. 8. 16:01
 5/7 MrPifta ***** válasza:

úgy hogy sok lakásfelújítást láttam már. Nálunk is így van.

Nem, lerakás után nem látod, hogy van alatta másik.

2013. okt. 8. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Én személy szerint le fogom harzózni... Nem lesznek fúgák és meg tudom csinálni saját kezűleg :D

Én sem szeretném felszedni a követ, az a helyzet, sose csináltam olyat, de nem lehet finom. Speciális hídképzőm meg van :D De nem értek hozzá, csak mondom, hogy számomra nem tűnik rossz alapgondolatnak az amúgy stabil kő otthagyása.

2013. okt. 8. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
flexibilis csemperagasztoval van lerakva.4 éve.
2013. okt. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!