Mari53 kérdése:
Műanyag kerti bútort lehet-e festeni és ha, igen akkor mivel? Vagy, ha nem akkor hogy lehet felújítani.
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 09:03
1/4 anonim válasza:
Nem. Azért olyan olcsó,mert 1 idő után eldobós.
2/4 anonim válasza:
Apám lekente Unitoppal mert már színtelenedett, mattult és a felülete porlékony volt. De szerkezetileg a hideg-meleg kikészíti, elfárasztja a műanyagot amitől törékennyé válik - festékrétegtől függetlenül.
3/4 anonim válasza:
Én le fogom kenni Harzóval :) Még választhatok is, hogy a hídképző, majd zománc vagy fullosan harzózom, most van minden, mert fürdőszobát akarok burkolni.
Én próbálkoznék, mert pl. a laminált bútort is befogta a lazúrfesték minden különösebb egyéb művelet nélkül, pedig állítólag csiszolni meg speciális alapozni kéne az olyat, ha festeni akarjuk...
Felhívom a figyelmedet, hogy én totál laikus kis tapasztalataimat írom, mint egy lusta ember, aki nem akar szöszölni, ha nem muszáj, de az okosak szerint ilyeneket nem lehet...
4/4 anonim válasza:
Tedd be a szilvafa alá, szép fekete terepmintás lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!